Donderdagmorgen is VIOD vertrokken naar België voor het jaarlijkse uitje ter voorbereiding van de 2e seizoenshelft.

Onder aanvoering van teammanager René Zents werd rondom de klok van 12 uur een heerlijke lunch genuttigd bij VIOD. Er was een ruime keuze uit belegde broodjes met o.a. knakworst. Voor de gehele groep stond koffie en thee klaar, maar sommigen hadden al zin in een biertje.

Om 12:45 uur kwam het signaal om te vertrekken. Eerst nog een groepsfoto, daarna reden de busjes het sportpark af.

Na enkele stops, kwam de groep om 16 uur aan in Gent. Veel tijd had men nodig om de busjes op de goede plek te krijgen, daar het centrum een doolhof is van steegjes met eenrichtingsverkeer. Nadat iedereen was ingecheckt, zocht de groep een pizzeria op in het centrum en werd de honger gestild met pizza’s en spaghetti Bolognese.

Hierna een leuke spelactiviteit. Een heuse FOUTE BINGOSHOW stond ons te wachten bij Salon Carlos Quinto. De start was om 19:15 uur en opvallend was dat Koen Monasso, die voor deze gelegenheid ook was uitgenodigd, de meeste prijzen in de wacht sleepte.

Na de FOUTE BINGO werd de aanwezige geluidsbox “geleend” en met een opgetrommelde microfoon die we elders konden bemachtigen, hebben we nog een super gezellige avond gehad. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zoveel “zangers” in ons team. Aan het einde van de avond ging de groep verder het centrum van Gent in om zich te oriënteren op het nachtleven van Gent.

Voor deze vrijdagochtend werd een uitslaap-ochtend ingelast om vanmiddag fit te zijn voor het jaarlijks terugkerende sportieve activiteit.

wordt vervolgd

bekijk ook de foto’s op INSTAGRAM:  VIODDoetinchem