We zijn het afgelopen halfjaar gegroeid en sneller dan verwacht maken we de overstap van 7 tegen 7 naar 11 tegen 11. We spelen vanaf begin maart in de 4e klasse 5, en wel op de zaterdagmiddagen.

Omdat elk team wel eens voor een speeldag te maken krijgt met afmeldingen van speelsters, willen we verder groeien. Daarom zijn  we op zoek naar personen die bij ons willen voetballen.

Wil en kan jij ons team komen versterken? Of twijfel je nog doordat je bijvoorbeeld niet elke week kunt trainen/spelen, ook dan ben je van harte welkom. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden en houden zo veel mogelijk rekening met eventuele beperkingen om te trainen en  te voetballen.

Meld je vandaag nog aan en schrijf je in middels het digitale inschrijfformulier op www.vv-viod.nl . KLIK HIER door naar het aanmeldformulier.

Voor meer informatie kan je ook bellen naar: José Espinola  06-46208367, dit is de trainer/coach van VIOD Vrouwen 1. Om voor dit team uit te komen moet je minimaal de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt.

Wij wachten op jouw aanmelding.