Afgelopen zaterdag speelden onze mannen pas de 2e wedstrijd van het voorjaarsseizoen. Mede door de vele afgelastingen hebben we nog genoeg in te halen. Dit keer mocht er aangetreden worden tegen het altijd lastige Varsseveld (JO11-1). Een goede en fysieke tegenstander waar in de laatste potjes altijd een nipte uitslag werd gehaald.

Om 9:15 uur verzamelden wij ons in kleedkamer 1 en al snel zagen we wat vermoeide koppies. Was het NEC-De Graafschap of het Nederlands elftal gisteravond? Het leek voor de meesten in ieder geval iets te laat te zijn geworden. Als dat dan maar goed gaat vandaag!? Na een redelijke, maar zeker niet vlekkeloze warming-up, blies de vaste en goed leidende scheidsrechter op zijn fluit. Vanaf dat moment was direct zichtbaar dat Varsseveld snode plannen had vandaag. Lustig werd er op los gecombineerd en druk gezet op Viod zijn helft.Viod daarentegen legde weinig plezier op de mat. 

Waar normaal onze sterkhouders het verschil nog wel eens kunnen maken, zeker als het niet helemaal loopt, gingen deze mee in het slappe spel. Slechte passes, niet fel in de duels en veel gezeur onderling, vooral dit laatste is iets dat anders moet! Al vlot wist Varsseveld te scoren om niet veel later zelfs de 0-2 te zetten. Onze mannen deelden wel enkele speldenprikken uit maar zonder veel overtuiging. Onrustig en wat geïrriteerd werd de kleedkamer opgezocht. In de korte rustpauze werden zaken nog eens fijn uitgesproken en uitgelegd met de opdracht in de 2e helft vol gas iets te gaan forceren. Een mindere dag hebben kan, geen strijd tonen niet.

Dit leek nog even te lukken door vrij snel de 1-2 te maken maar helaas scoorde Varsseveld ook snel de 1-3…

Viod ging nog 1x volle bak maar daar was de 1-4, er waren nog een handvol halve kansen voor Viod en de 2-4 viel net voor tijd maar de winst voor Varsseveld was verdiend. Een slechte 1e helft en een redelijke 2e vandaag. Misschien waren we niet uitgeslapen vandaag…

 

Aankomende zaterdag uit naar DZC, een wedstrijd waar de mannen niet voor gemotiveerd hoeven te worden en zeker niet na een dag als deze lijkt ons.