Afgelopen zaterdag stond de partij tegen Zeddam/St. Joris JO11-1 op het programma. Aangekomen op een nog rustig sportpark Padevoort te Zeddam werd er direct de kleedkamer opgezocht om niet veel later het hobbelige veld 2 te betreden voor de warming-up.

Trainer Sebas was vandaag verhinderd dus complementeerde Barry de technische staf deze ochtend. Na het eerste fluitsignaal van de vrouwelijke scheidsrechter vloog VIOD er gelijk vol op. De ene kans na de andere was te noteren maar telkens stond de keeper, die pas in de warming-up het shirt kreeg toebedeeld, in de weg. Uiteindelijk was het dan vanuit een  scrimmage raak! 0-1 en de ban leek gebroken, VIOD ging door en wist het net nog 3 maal te vinden, tenminste de laatste goal werd niet door de scheidsrechter vernomen van afstand en keurde deze af. Dit terwijl de sportieve keeper toegaf dat de bal de lijn had gepasseerd en hij de bal al richting de middenstip schoot.

We gingen de rust dan maar met een 0-3 voorsprong in. Niets mis mee. In de rust konden we de mannen alleen maar complimenten geven over het vertoonde spel en aangeven op deze manier door te gaan. Bij het loopje richting het veld voor de 2e helft, kregen we de mededeling dat de scheidsrechter weg moest en de fluit werd overgedragen aan Rens, het broertje van onze keeper Timme. Bijzonder bij een uitwedstrijd maar dat mocht niet uitmaken voor het verloop van de  2e helft.

VIOD leek gelijk door te willen pakken, een schot belandde weer op de keeper en er werd geclaimd dat deze over lijn was, deze keer blies de scheids wel consequent op zijn fluitje en keurde hem goed. 0-4!! Maar alsof de mannen van VIOD dachten er al te zijn, liet de tegenstander zich op eens zien, dit mede ingegeven door persoonlijke fouten van VIOD, de stand was  binnen no-time 2-4!! Gelukkig rechtten onze mannen de rug en gaven ze nog eenmaal gas. Uiteindelijk werd deze zonnige ochtend afgesloten met een 2-6 overwinning en draaien we goed mee in de 2e klasse.

Aankomend weekend krijgen we om 10:15 uur PAX JO11-2 op bezoek en gaan we wederom voor de volle 3 punten.