Vandaag stond pax op het programma. Om 9.00 uur trapte we op sportpark dichteren af met de zon hoog aan de hemel! Helaas was onze trainer René afwezig maar ook hij is vervangbaar en wel door jeroen! Jeroen nam de zware taak als ballenjongen, spelbegeleider en coach op zich! Onze toppers waren na het startsingaal volop in beweging maar veel al bij elkaar op een kluitje.Hierdoor werd het lastig om goed over te spelen en kansen te creëren.

Pax daarintegen kreeg hierdoor alle ruimte om jaydon uit zijn goal te lokken en helaas de 0-1 in te schieten.Maar onze toppers vochten strijdbaar terug en door een mooi schot van dinand werd het weer gelijk  1-1.Na nog een mooie kans van viod en een bijna eigen goal van pax bleef het tijdens de rust 1-1. De ranja liet even op zich wachten maar gelukkig beschikt jo9-7 over een ranja fiets!Eenmaal aangekomen smaakte de ranja des te lekkerder. Na rust gaf jeroen weer het fluit signaal en gingen de boys en girl er weer volop voor.En weer wist onze dinand het net te raken en bracht hij ons op een 2-1 voorsprong. Lang konden we hier niet van genieten want ook pax liet zich weer zien en scoorde de 2-2.

Was het de zon, de druk of had hij zin in koffie? Onze teamleider Jeroen vond de 2-2 stand blijkbaar een prima eindstand en besloot met toestemming van de trainer van pax om na een totale speeltijd van 35 minuten er een eind aan te fluiten.Gezien dit verslag 5 min speeltijd mist wil ik toch gebruik maken van deze tijd.( de knvb heeft dit liever niet) maar leuk om te vermelden is dat wij sinds december 2017 geen enkele wedstrijd meer verloren hebben. Dit is niet omdat we te laag zijn ingedeeld maar gewoon omdat onze toppers er hard voor trainen en zich wekelijks goed door ontwikkelen.

Op naar volgende week!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen en meer speeltijd.

Groetjes Babette