Op 2 juni zijn er 4 NK’s in het land! De landelijke ontknoping van de JO10 categorie is in Nederhorst den Berg bij vv Nederhorst.  24 teams zijn nu verzekerd van een NK Ticket. Één van die teams is VIOD JO11-2.

De openingsceremonie zal om 09.30 uur starten, waarbij eerst de teams aan elkaar en aan het publiek worden gepresenteerd, vervolgens de belangrijkste regels en informatie nog eens worden doorgenomen en uiteindelijk het toernooi gezamenlijk wordt geopend met het Wilhelmus!

Om 10.00 uur en 10.30 uur starten de eerste poule-wedstrijden voor alle poules. Alle deelnemende teams spelen 3 poule-wedstrijden van elk 2 x 11 minuten. Van 13.00 tot 13.30 zijn alle teams een half uur vrij. Een geschikt moment voor de lunch.

Vanaf 13.30 vangen de finale-wedstrijden aan en wordt het ongeacht uw resultaat in de poule leuk en spannend, want elk team speelt daarna nog steeds om een Nederlands Kampioenschap.

Over alle wedstrijden is er nog een kampioenschap: Het sportiviteitskampioenschap! Alle teams krijgen op basis van hun sportieve prestatie (team = spelers, ouders en begeleiding 😉 van de scheidsrechter na elke wedstrijd sportiviteitspunten. Het team met de meeste punten over alle 5 wedstrijden die dag zal de bokaal mogen ontvangen voor de NK Sportiviteitskampioen!

Ten slotte is er direct na de laatste finale ronde de eindceremonie, om 16.30 uur. Alle teams ontvangen dan hun eigen NK prestige schaal.

VIOD JO11-2 is ingedeeld in poule D:

Wij wensen VIOD JO11-2 veel succes toe a.s. zaterdag 2 juni bij de NK 2018.