Vandaag kan VIOD 3 het goede seizoen bekronen. Het team van trainer Ronald van  Gurp staat twee wedstrijden voor het einde met 5 punten voor op de nummer 2 van de ranglijst GWVV 2.

Uitgerekend GWVV is vanmorgen de tegenstander. VIOD 3 heeft aan één punt genoeg om de vlag te hijsen. De aftrap op Sportpark De Buitenham in Varsselder is om 09:30 uur. Mocht deze wedstrijd in een nederlaag eindigen, dan volgt a.s. donderdagavond om 19:30 uur de ontknoping op Sportpark Dichteren…wederom tegen GWVV 2 !!!

Achterste rij van links naar rechts:

Ronald van Gurp (trainer), Pascal Meuleman, Melvin Evers, Reinier Wassink, Jeroen Weijers, Dennis Derksen, Thijs Kienstra en Joost Hieltjes.

Voorste rij van links naar rechts:

Lars Steentjes, Niek Kamperman, Tom Derksen, Bart Loeven, Marcel Ngua, Ruud Westerhof en Asjen van Dijk.

Op de foto ontbreekt: Robert Vlek,