Afgelopen donderdag werd aan de 10 verenigingen met de meeste stemmen uit de Rabobank Clubkas Campagne, een cheque overhandigd. De uitreiking werd gedaan door Wendy Verlaan, directievoorzitter van Rabobank Graafschap. De uitreiking vond plaats bij De Vrienden van het Wehlse Bos in Wehl. De top 10 laat een mooie variatie zien van de diverse verenigingen die actief zijn in ons werkgebied. In totaal ontvangen meer dan 500 verenigingen dit jaar een bijdrage uit de Rabobank Clubkas. ‘Een resultaat waar we als bank trots op zijn!’, aldus Wendy. De bank stelt € 150.000,- beschikbaar.

Hoe meer stemmen er op een verenigingen wordt uitgebracht, des te meer geld krijgt deze club. Bijna 9000 leden hebben een stem uitgebracht. De top drie van verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen, werden dit jaar extra in het zonnetje gezet. Zij ontvingen als dank voor de promotie en de inzet een extra geldbedrag. De winnaar, DZSV Dinxperlo, ontving € 3.000 bovenop het gewonnen bedrag. De tweede prijs, een extra bedrag van € 1.500, ging naar Inloophuis Oude IJssel en de derde prijs, een bedrag van € 750, werd in ontvangst genomen door de Vrienden van het Wehlse bos.

Wendy Verlaan: ‘Deze Clubkas Campagne laat niet alleen zien dat wij als bank het verenigingsleven een warm hart toedragen, maar ook dat onze leden betrokken zijn bij de bank én het verenigingsleven! We zijn allemaal supporter van de Achterhoekse sport en cultuur.

VIOD DOETINCHEM

VIOD in Doetinchem ontvangt een cheque van € 416,02. VIOD bedankt alle leden die op VIOD gestemd hebben hiervoor. Zonder hun stem was dit niet gelukt ! Dank !!!

Hieronder de uitslag lijst.

Bekijk hier de uitslag