Doetinchem – Vanavond, donderdag 31 mei, start de nacompetitie voor VIOD 2. De onderstaande acht clubs gaan uitmaken wie aankomend seizoen in de RES 1e Klasse zondag mag uitkomen.  De verliezer van de finale speelt nog een herkansing finale (de verliezer van de finale, tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de verliezers van de halve finales) De overige zes clubs spelen volgend seizoen Res. 2e klasse.

De speelrondes gaan over 1 wedstrijd. Indien na de reguliere speeltijd de stand gelijk is, wordt direct met een verlenging (2 x 15 min.) aangevangen. Indien de stand na de verlenging nog gelijk is, volgen strafschoppen (serie van 5, om en om). Mocht na de eerste serie de stand nog gelijk zijn, wordt de strafschoppen serie hervat met om en om, zolang er een winnaar komt.

Vanaf de halve finales staan de wedstrijden onder leiding van een neutraal trio.

Indien VIOD 2 de wedstrijd tegen de Trekvogels weet te winnen, spelen zij de resterende wedstrijden thuis !