Na een overtuigende 1-9 overwinning tegen Doetinchem JO11-1 van vorige week mochten we afgelopen zaterdag aantreden tegen de buren van Concordia Wehl JO11-1. Een geduchte tegenstander waar we bij de les moesten zijn. Doordat alle spelers genoten hadden van de meivakantie, was er afgelopen week niet getraind, het was dus maar eens kijken hoe we er vandaag op stonden. Na de warming-up werd er afgetrapt op het hoofdveld, het zonnetje scheen en supporters hadden zich met grote getallen verzameld langs de lijn.

Het spel golfde op en neer en onze mannen hadden het moeilijk met de snelle en fysieke tegenstander. Een open pot en voor de toeschouwers een mooi schouwspel. Waar de VIOD-keeper enkele malen een sta in de weg bleek, werden door Viod de paal en lat geraakt. Uiteindelijk gingen we de rust in met de brilstand. In de rust even de koppen bij elkaar en gezamenlijk besloten om in de 2e helft nog iets meer power in het spel te gaan leggen.

De 2e helft startte en VIOD nam het heft in handen, het was inmiddels feller in de duels en er werd steeds beter gecombineerd. Uiteindelijk belandde een geplaatst schot vanaf een meter of 20 in het net. 1-0!! VIOD leek los, het spel werd steeds beter en beter en dit betaalde zich uit in de 2-0. Het bleef een boeiende pot die onze mannen prima uitspeelden. Weer 3 punten erbij en nog steeds de trotse koploper. Ook de complimenten voor Concordia die zeker in de eerste helft goed voetbal liet zien.

Aankomende woensdag staat de uitdaging tegen DZSV JO11-1 op het programma. Rond 18:30 uur zal er afgetrapt worden op veld 3! Komt dat zien !