Zondag speelt VIOD haar laatste competitiewedstrijd voor dit seizoen. In Groenlo is sv Grol de tegenstander. In de heenwedstrijd werd niet gescoord en bleef de wedstrijd zoals die begonnen was in 0-0.

Trainer Jan Lorsé kan en beroep doen op zijn voltallige selectie. Ook is aanvaller Joppe Derksen wedstrijdfit na zijn lange blessureperiode. VIOD heeft het behalen van de derde periode in eigen hand. Bij winst speelt men nacompetitie voor een plaats in de 2e klasse. Bij een gelijk of verlies is men afhankelijk van het resultaat bij de wedstrijd tussen DCS- OBW.  Zondag om 16 uur weten we hoe VIOD ervoor staat en of er nog een toetje aankomt. Tot nu toe kan men terugzien op ene voortreffelijk seizoen. Handhaving was het doel, die later werd bijgezet in ‘linkerrijtje’. Mede door de goede resultaten in het laatste deel van de competitie heeft VIOD kans op promotiewedstrijden.

De aftrap in Groenlo is om 14 uur en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. Maarten ten Broek uit Arnhem.

door John van der Kamp

Hieronder een fotomoment uit de wedstrijd VIOD – sv Grol, eerder dit seizoen.

foto: Erik Eijkelkamp