Afgelopen maandag 25 juni was de seizoensafsluiting voor het team VIOD JO15-1. Na een succesvol seizoen was het tijd voor het verdelen van de prijzen (toch nog). Na een 2e prijs in de competitie, 2 derde prijzen en een 4e op de toernooien werden er nu toch echt twee winnaars bekroond.

Allereerst was er de uitreiking van ‘De Ruben Valkenburgh Bokaal’; een beker die gewonnen werd door Lynn Mombarg door gedurende dit seizoen op de maandagavond de meeste punten behaald te hebben middels diverse trainingsvormen.

Daarnaast was er nog de ‘MVP Award’. Deze was bepaald doordat spelers elkaar punten konden geven. Iedere speler mocht een top 3 opgeven waarbij ze konden aangeven wie ze het meest waardevol vonden voor het team. De criteria mochten de spelers zelf invullen; dus het ging niet alleen om de beste speler.

De ‘Most Valuable Player’ van seizoen 2017-2018 werd Thom Teunissen, die de wisselbokaal mee naar huis mocht nemen. Daarnaast ontving hij nog een gouden medaille en gingen Floris Liet (zilver) en Lars Giezen (brons) met de overige twee podiumplaatsen/medailles naar huis.

Last but not least was er natuurlijk voor iedere speler nog een afscheidscadeau. Mede mogelijk gemaakt door onze shirtsponsor Weevers was er een FIFA Card voor iedere speler. De waarden die erop vermeld stonden, waren de waarden die men elkaar al een keer gegeven hadden zonder dat ze wisten waar het voor was. Aangezien Frank van Engen zo vriendelijk was geweest alle verslagen van dit seizoen te bundelen tot een mooi boekwerk was onze sponsor Weevers wederom in een gulle bui dit boekwerk 25x te drukken waardoor iedere speler en begeleiding met een mooi aandenken naar huis ging.

vlnr: Ruben Valkenburgh, Tom Giezen, Patrick Willemsen en Ger Huizing

 

Echter niet vóór dat de spelers de leiding bedankt hadden en ook de begeleiding van de spelers en ouders voorzien werden van de inmiddels traditionele Friûl waardebonnen. Ruben en Tom werden daarnaast nog bedankt door ondergetekende (Patrick Willemsen, wm JvdK) en kunnen de ijscoupe nog wat groter maken, aangezien zij ook nog van dezelfde persoon een waardebon kregen van Friûl.

Ger kreeg na 3 seizoenen een uitstekende teamleider geweest te zijn als dank nog een Theaterbon.

 

door Patrick