De teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2018- 2019 heeft de jeugdopleiding van VIOD zojuist bekendgemaakt. Onderaan dit bericht vindt u een aantal documenten met de teamindelingen per leeftijdsgroep.

De verantwoordelijke mensen voor voetbaltechnische zaken binnen de jeugd van VIOD volgen gedurende het gehele seizoen de prestaties van de spelers. Daarbij wordt overleg gevoerd met de trainers van de teams en bij de hogere teams ook met de leiders. Uiteindelijk neemt deze groep de beslissing over de indeling van de teams. Bij de indelingen probeert men zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. Bij de selectieteams wordt nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteiten van de spelers en bij de onderliggende teams ook naar de evenwichtige samenstelling van de teams.

Ook voor het nieuwe seizoen is met de onderstaande criteria rekening gehouden bij het indelen van spelers:

• leeftijd,
  • speelsterkte
  • sociale aspecten

Het doel is om iedereen in te delen op het niveau waar hij of zij maximaal kan ontwikkelen, met zo veel mogelijk plezier. Omdat er honderden jeugdleden zijn die allemaal samen in teams moeten worden ingedeeld, is dat niet altijd eenvoudig. Als er 13 jeugdspelers zijn die in een bepaald 7-tal zouden kunnen spelen, moet er toch ergens een keuze worden gemaakt. En als 9 spelers bij een 7-tal ideaal is voor een team, maar er zijn 95 spelers, moeten er toch ergens 8 of 10 worden ingedeeld. Om dat allemaal zo eerlijk mogelijk te doen, volgen we daarbij een proces, die wij ook afgelopen seizoen hebben gevolgd.

Wij  rekenen er op dat we net als dit jaar weer een beroep kunnen doen op alle ouders om als vrijwilliger mee te helpen. U kan zich hiervoor aanmelden via de website of via de coördinator vrijwilligerszaken.
Wij wensen iedereen alvast een sportieve vakantie toe, zodat iedereen straks weer uitgerust en met vol goede moed aan het nieuwe seizoen kan beginnen.  De nieuwe trainingstijden zullen te zijner tijd op de website van VIOD te zien zijn.

Namens de Jeugdopleiding van vv VIOD.

Indien u wilt reageren op de TEAMINDELING 2018-2019, verzoeken wij uw vraag hierover per email te zenden naar: teamindeling@vv-viod.nl

Voor overige vragen: info@vv-viod.nl

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O8:

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O9/10:

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O11/O12:

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O13/O14:

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O15:

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O17:

KLIK HIER voor de teamindeling van de teams O19:

Reageren op deze teamindeling? Stuur een email naar: KLIK HIER
Indeling Seniorenteams volgt z.s.m.

Alle opgaven onder voorbehoud/webmaster vv VIOD.