Beste VIOD jeugdleden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Graag willen wij iedereen inzicht geven in de totstandkoming van onze teamindelingen, seizoen 2018-2019. Ook voor het nieuwe seizoen wordt met de onderstaande criteria rekening gehouden bij het indelen van spelers:

• leeftijd,
  • speelsterkte
  • sociale aspecten

Het doel is om iedereen in te delen op het niveau waar hij of zij maximaal kan ontwikkelen, met zo veel mogelijk plezier. Omdat er honderden jeugdleden zijn die allemaal samen in teams moeten worden ingedeeld, is dat niet altijd eenvoudig. Als er 13 jeugdspelers zijn die in een bepaald 7-tal zouden kunnen spelen, moet er toch ergens een keuze worden gemaakt. En als 9 spelers bij een 7-tal ideaal is voor een team, maar er zijn 95 spelers, moeten er toch ergens 8 of 10 worden ingedeeld. Om dat allemaal zo eerlijk mogelijk te doen, volgen we daarbij een proces, die wij ook afgelopen seizoen hebben gevolgd.

Blijf de website van VIOD nauwlettend volgen. De indelingen volgen spoedig als eerste op de VIOD-website.