Zondag 17 juni, na de finale wedstrijd tussen Concordia Wehl en VIOD, gaat de Supporters Vereniging VIOD de selectie en staf van VIOD 1 bedanken voor het fantastisch voetbalseizoen. Naast de 3e plaats op de ranglijst en het bereiken van de nacompetitie heeft VIOD 1 ook de finale behaald.

De leden van de SV zijn uitgenodigd om vanaf 18 uur in de commissiekamer 2 aanwezig te zijn om het team te bedanken. Voor de leden van de SV en de complete selectie/staf van VIOD 1 wordt een broodje beenham geserveerd, met salade.

Graag wil de organisatie weten of wij u kunnen verwachten en vragen u onderstaand beknopt formulier in te vullen en te verzenden.

Tot zondag !

VUL HET ONDERSTAAND FORMULIER IN en druk op VERZENDEN:

Deze uitnodiging is alleen voor LEDEN van de SV

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Ik ben lid van de Supporters Vereniging VIOD en ik kom om 18 uur naar het clubhuis om VIOD 1 te bedanken voor het fantastisch voetbalseizoen 2017-2018