35+ Toernooi met de clubs DEO uit Borculo en KSH uit Harreveld en VIOD 35+ 3.

Iedereen is van harte uitgenodigd op 1 juni om het Guus Geluk-toernooi bij te wonen.

Zoals jullie inmiddels weten is dat vanwege onze grote vriend Jasper Jaspers, die op de velden van KSH bijna het leven liet. Door vlot ingrijpen en eendrachtige samenwerking tussen DEO, KSH en VIOD is Jasper nog steeds bij ons. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor.

Het Guus Geluk-toernooi is bedoeld om de jongens van DEO en KSH te bedanken en met enkele wedstrijdjes spelen. Vanaf het hoofdveld kunnen de meegekomen supporters vanaf het terras ons toejuichen. Na het douchen gaan we met elkaar op het leven proosten en lachen om elkaars goede grappen. Via de club én onze twee kampioensbonnen regelen wij het bier en de snacks.

De partners van VIOD 35+ zijn ook uitgenodigd, maar hoeven zich daartoe niet verplicht te voelen. Ook de ouders van Jasper worden uitgenodigd, als ook zijn bitches Fem en Zoe.

Kom allen op vrijdag 1 juni, vanavond dus,  naar VIOD.

Ferdinand ter Haar