Vanmiddag om 14 uur is de aftrap in de 1e ronde Nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. VIOD speelt op Sportpark Elden tegen 3e klasser Eldenia. De wedstrijd staat onder leiding van een neutraal trio. Scheidsrechter is Dhr. Wessel Nijmeijer uit Zwolle. Hij wordt geassisteerd door Dhr. Henk Sprukkelhorst (Gelselaar) en Erwin van Veghel (Duiven).

Mocht na de reguliere speeltijd een gelijkspel op het scorebord staat, volgt direct een verlenging van twee keer vijftien minuten. Indien na de verlenging nog geen beslissing is gevallen, volgen strafschoppen. Eerst een serie van vijf om vijf, bij geen beslissing om en om.

De winnaar speelt in de volgende ronde tegen de winnaar van de wedstrijd SML/Beuningse Boys.

Zie hieronder het speelschema.

door John van der Kamp