Na het debacle van afgelopen zaterdag in Zutpen tegen FC Zutphen, waar de uitslag ons even ontgaan is maar uiteindelijk het plezier voorop stond, gingen we woensdagavond naar Ruurlo. VIOD JO9-7 was er op gebrand om het seizoen positief af te sluiten en om 19.30u werd er dan ook afgetrapt tegen vv Ruurlo JO9.

Ondanks de tropische warmte vlogen onze spelers vanaf de eerste minuut er direct op en zette ruurlo zo meteen onder druk. Het duurde dan ook niet lang of Thijs tekende voor de 0-1. Onze spelers hadden er duidelijk zin in en gingen vol in de aanval en in hun enthousiasme lieten ze gaten vallen in de verdediging en kon Ruurlo heerlijk counteren en zo gelijk maken. Even raakte VIOD van slag een rook Ruurlo bloed en maakte ook snel 2-1. Maar gelukkig legde Lotte de 2-2 in het netje en stond het weer gelijk. Net als je denkt om met de gelijke stand de rust in kunt maakt Ruurlo 3-2. Iedere voetbalkenner weet dat dit fysiologisch het slechtste moment is om op achterstand te komen, dit blijkt ook nu weer. Ruurlo trapt af en scoort direct 4-2. Vanaf dat moment zag je het gebeuren, de mouwen werden nog eens extra opgestroopt en het vuur spuwde bij iedereen uit de ogen. Zo sluiten we een seizoen niet af werd er stilzwijgend afgesproken.

Onder aanmoedigingen van de meegereisde fans gingen onze jongens en dame er vol op. Uit een door Thijs genomen hoekschop vloog de bal met een klein beetje hulp van de keeper zo de goal in en stond het 4-3. Ondanks het zeer warme weer wat toch zijn weerslag heeft op onze spelers blijven ze er voor gaan en wordt beloond als Robin 4-4 scoort. Er volgen nog een paar spannende minuten waarin Jaydon zijn kwaliteiten kon laten zien en zo een gelijk spel er uit sleepten voor VIOD. Afsluitend mogen we concluderen dat ze mooiste wedstrijd voor het laatst hebben bewaard, 2 ploegen aan elkaar gewaagd en vol strijd en passie, hebben voor een mooie zomeravondvoetbal gezorgd.

Namens alle VIOD JO9-7 supporters willen we Lotte, Jaydon, Dinand, Sven, Thijs, Robin, Enzo en Kyan bedanken voor de leuke wedstrijden. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder de technische staf bestaand uit Chris, Jeroen en Rene. Als seizoen afsluiting zullen de papa’s en mama’s vrijdag 1 juni tegen VIOD JO9-7 spelen.

Uw VIOD JO9-7 Watcher Robert Smeitink