9.30 aftrap van de eerste partij tegen DVC. VIOD speelde sterk combineerde goed en ze waren beter, toch was het oppassen voor die ene halve kans van de tegenstander. Met wedstrijden van 15 minuten was het blijven combineren en zoeken naar die ene goal, paar minuten voor tijd een goede pass vanuit het middenveld die beheerst in de hoek werd gedropt. 1-0, 3 punten en een goede start!

‘3 zeer belangrijke punten als bijna echte Duitsers’

Na een klein pauze moesten we de tweede wedstrijd aantreden tegen GSV.  GSV had in de eerste wedstrijd van de poule indruk gemaakt met 3 punten en 5 goals, een cruciaal duel zal het achteraf zijn, VIOD komt met goed spel op voorsprong 1-0, door wat onoplettendheid en het goed benutten van die ene kans door de tegenstander werd het gauw 1-1. Spannende minuten volgen, en echt in de slotseconde van het duel werd de 2-1 binnen getikt. Coach van de tegenstander sprak een minuut eerder al uit content te zijn gezien het spelbeeld en het voetballende vermogen van Viod. Toch wat positiefs gedaan met het lesje van een week eerder! 3 zeer belangrijke punten als bijna echte Duitsers. De laatste wedstrijd tegen de gastheren ( en dames) moest hem gaan worden, coaches namen de groep even apart en een mooie peptalk voor die laatste pot was het vervolg.

Dit was niet tegen dovemansoren! der-op der-over en de cup omhoog , de kroon op het toernooi 5-0!

Met drie overwinningen en een doelsaldo van 8-1 in totaal een afsluiting van een mooi seizoen waarin het team goed naar elkaar toegroeide, met een mooie prijs op de laatste dag als beloning!

door Dion Nas