Zondag is het dan zover, de Finale van de nacompetitie. VIOD speelt in Wehl tegen Concordia voor 1 plaats in de 2e klasse. De wedstrijd  begint om 14 uur en alle jeugd t/m 16 jaar heeft GRATIS toegang. Het bestuur van VIOD roept dan ook alle jeugdleden op om a.s. zondag VIOD te ondersteunen.

Kom in de VIOD-kleuren naar Wehl. Maak ’n mooi spandoek en neem je toeters, trommels en alles wat lawaai maakt mee. Laat heel WEHL weten dat VIOD er is !

AFTERPARTY in de kantine van VIOD

VIOD heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Een 3e plaats op de ranglijst, het behalen van de nacompetitie en het spelen van de finale. Ongeacht de uitslag zal vanaf 17:30 uur een AFTERPARTY plaatsvinden in de kantine van VIOD, die in het teken zal staan om de spelers en staf van VIOD 1 te bedanken.

Alle leden, vrijwilligers en supporters zijn vanaf 17:30 uur van harte uitgenodigd. Robert Hartgers, zanger en entertainer, zal deze afterparty in de juiste stemming weten te brengen.

tot zondag ! Kom op tijd, er wordt een grote toeloop verwacht.

POSTER PRINTEN?   KLIK HIER