DOETINCHEM – Zondag speelt VIOD de Halve Finale in Arnhem op Sportpark De Bakenberg tegen 2e klasser SML. De winnaar van dit duel speelt op zondag 17 juni de FINALE tegen de winnaar van het duel Concordia W/MASV. VIOD kan zondag weer een beroep doen op Jorn Eijkelkamp, die afgelopen wedstrijd tegen Eldenia een schorsing uitzat. Trainer Jan Lorsé heeft zijn voltallige selectie tot zijn beschikking. Gisterenavond werd met de volledige groep scherp getraind. Iedereen is fit. Verwacht zal worden dat VIOD in de vertrouwde opstelling zal aantreden.

De aftrap van deze wedstrijd is op verzoek van SML verschoven naar 18:00 uur. De entree voor Volwassenen is  € 4,= en voor 65+ en kinderen € 2,=. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter  Wilfried van Schaik  en wordt geassisteerd door de heren Mejia en Ordelmans.

door John van der Kamp