VIOD bestaat 90 jaar in 2018. Een enorme mijlpaal en natuurlijk een uitdaging om alle leden en vrijwilligers bij elkaar te krijgen en dit op de foto vast te leggen. Bijna allemaal hebben we de foto voor de Walmolen in de stad en de foto voor de Aurora molen in Dichteren wel eens gezien.

Inmiddels zijn we talrijker dan toen en willen we de kans niet laten lopen om met alle leden (spelers, begeleiders, trainers en overige vrijwilligers) op het hoofdveld voor onze prachtige accommodatie op de foto te gaan.

Dit gaat plaatsvinden op Zondag 9 september 2018. De foto wordt om 12.00 uur gemaakt. Meer informatie volgt later, maar reserveer dit moment alvast in jouw agenda. Natuurlijk mag je het niet missen. Help jij de club ook met het vastleggen van een nieuw mooi moment?

Erik Eijkelkamp, huisfotograaf van vv VIOD

VIOD_molen