Winterswijk – Ook in het seizoen 2018-2019 is Dalphin Lifestyle drinks de sponsor van de ‘Man of the Match’ tijdens de thuiswedstrijden van VIOD. Elke wedstrijd is één speler de beste van VIOD en die krijgt de eervolle titel ‘Man of the Match’. Deze uitblinker ontvangt na elk thuisduel een pakket van Dalphin Lifestyle drinks en hij scoort punten voor het klassement.

De ‘Man of the Match’ wordt gekozen door een deskundige jury, die bestaat uit leden van ‘Vrienden van VIOD 1’. Per thuisduel ontvangen 3 spelers punten voor het eindklassement. De ‘Man of the Match’ ontvangt per wedstrijd 25 punten, de nummer 2 scoort 15 punten en de nummer 3 kan 10 punten toevoegen aan het eindklassement. Aan het eind van het seizoen wacht een extra prijs voor de speler die de meeste punten in de wacht wist te slepen.

De verkiezing van de  ‘Man of the Match’ wordt mogelijk gemaakt door: