We zitten bijna vol, meer dan 85 teams hebben zich nu aangemeld! Alleen bij de JO8 en JO9 zijn nog een paar plaatsen vrij, Wil je meedoen? meld je snel aan!

De inschrijving stopt op 1 augustus 2018 a.s..

Meer informatie: KLIK HIER

Bezoek ook onze FACEBOOK pagina.

In het kort

Op zondag 26 augustus 2018 wordt voor de zevende maal het Fimax VIOD Toernooi gehouden. De accommodatie wordt om 7.00 uur geopend. Vanaf 7.45 uur is de ontvangst van de teams JO8 en JO9. Het toernooi wordt om 8.15 uur geopend door Erno Hannink. Om 8.30 uur starten de eerste wedstrijden van de JO8 en JO9. Rond 17.30 uur eindigt het toernooi met de prijsuitreiking voor de JO10 en JO11 teams.

In totaal komen er 35 clubs en 96 teams. De teams spelen op het hoofdveld, het trainingsveld, veld 2 en veld 3. Bij de JO8 en JO9 zijn er 8 poules in de ochtend, bij de JO10 en JO11 zijn er 8 poules in de middag. Een wedstrijd duurt 14 minuten + 1 minuut wisseltijd. Voor 1ste 2de en 3de prijs is er een beker. Alle spelers krijgen een vaantje. En voor beide dagdelen is er een Fairplay-Cup.

Naast de kantine komt er een buiten bbq. Tevens komt daar een afhaalpunt voor de ranja voor de teams. Ook dit jaar komt er een 2e verkooppunt van eten en drinken ter hoogte van veld 2 en 3. De commissiekamer 2 is gereserveerd voor de EHBO. Daarnaast komt er in de spelerstunnel een tafel en 2 stoelen als centraal EHBO punt.

Naast het 2e verkooppunt ter hoogte van veld 2 en 3 komt een opblaasbaar Pannaveld van Sportservice Doetinchem. Op het veld naast de kantine komt een stand met de verkoop van voetbaltenues van P&E Sportswear en een mini-soccerballen stand van ATTACK.

ATTACK zorgt tevens voor een springkussen en een snelheidsmeter. Naast het hoofdveld staat een springkussen van Fimax.