VIOD is een familiaire club. Wordt beweerd en nagestreefd. Soms is daar ook geen twijfel over mogelijk Zoals onlangs toen deze moeders, wier zonen 15 jaar geleden hun eerste voetbalstappen bij de club zetten, weer samen kwamen. Ze bouwden een wel heel hechte band op, die sindsdien bestaat! Jaarlijks trakteren ze zich op een uitje. Nog steeds!

Hoe het zo kwam meldt een van de moeders:
“VIOD bracht ons bijeen. Onze jongens begonnen samen bij de F-jes en nu zitten ze in VIOD 1, 2, elders of zijn gestopt. Toen ze in de F-jes zaten was het normaal om na de training te douchen, naar huis, pyjama aan en naar bed.
Wij bakten cakes voor bij de koffie tijdens de rust. BBQ op de camping, samen eten, naar de kroeg met de jongens. We hebben al veel leuke dingen gedaan en niet alleen de voetbalwas.

Een geweldig weekend in Noordwijk:

Wij als voetbalmoeders hebben nu al 15 jaar contact en ondernemen leuke activiteiten samen. Zoals in juni van dit jaar het uitstapje naar Noordwijk, wat erg gezellig was”.

-/- ook een verhaaltje kwijt over het familiegevoel, ontstaan bij VIOD? stuur een email naar August van Onna: klik hier