Onze visie geeft aan wat wij belangrijk vinden, wat voor soort vereniging wij willen zijn en hoe wij dat willen realiseren.
De vereniging zijn wij met z’n allen. Ouders en spelers maken geen gebruik van die vereniging, zij zijn de vereniging. Alleen met jullie hulp kunnen wij alle vrijwilligerstaken invullen en onze ambities waarmaken.

De doelstellingen zijn vertaald in 20 concrete acties. Door deze te meten, weten we hoe succesvol we zijn en wat we nog moeten doen om te verbeteren.

Ouders hebben een belangrijke rol binnen de vereniging. De invulling die ouders hieraan geven, bepalen het succes van VIOD Doetinchem. Laat het coachen over aan de teambegeleiding en beperk je tot (positief) aanmoedigen. Kinderen hebben het meeste plezier en leren het best als ze zelf beslissingen kunnen nemen op het veld. In onze FAQ staan antwoorden op veelgestelde vragen vragen van ouders.

Informatie over het beleid, de processen en taken en verantwoordelijkheden van onze vrijwilligers staan beschreven in het jeugdplan.

Om zo veel mogelijk plezier te hebben en optimaal te kunnen ontwikkelen en presteren, gelden bij VIOD Doetinchem bepaalde normen en waarden.

Lees verder: KLIK HIER

LINK naar:  DOELSTELLINGEN vv VIOD Doetinchem