Doetinchem – De organisatie van het Dumphuis Jeugdvoetbaltoernooi voor teams Onder 13 is nog op zoek naar 5 teams, die het toernooi compleet kunnen maken. Het middag-programma, met teams op Hoofdklasse, 1e en 2e Klasse niveau, is vol. Het ochtendprogramma biedt nog aan 5 teams de mogelijkheid om zich in te schrijven. Er is ruimte in de Meiden poule en in de poule’s op 2e, 3e en 4e niveau. Inschrijven per email: dumphuisonder13@vv-viod.nl

Dit jaar ontvangen wij, naast VIOD JO13-1, de JO13-1 teams van ESA Arnhem, sc Woezik, RCL Leiderdorp, sv Grol, Concordia Wehl, Ruurlo, VVO Velp, Veluwezoom, sc Westervoort, sc Groessen, vv Terborg/Silvolde en AVV Utrecht. Tot nu toe hebben zich 4 meiden teams ingeschreven: VIOD MO13-1,  De Meern MO13-1, AZSV MO13-1, Delta Sports MO13-1.

De clubs SML en VDZ uit Arnhem, SKV Wageningen, Jonathan uit Zeist, Quick`20 Oldenzaal, Ruurlo en RCL uit Leiderdorp hebben teams ingeschreven, die ook in het ochtendprogramma deelnemen. VIOD zal naast het team JO13-1 en MO13-1, met de teams VIOD JO13-2 en JO13-3 aan dit toernooi deelnemen.

HET PROGRAMMA:

• Het ochtendprogramma, met de Meiden poule en de poules met JO13 teams op 2e, 3e en 4e klasse niveau, begint om 10:00 uur en duurt tot 12:30 uur. Aansluitend is de prijsuitreiking.
  • Het middagprogramma, met de teams op hoofdklasse, 1e klasse en 2e klasse niveau, start om 13:30 uur. De prijsuitreiking hiervan is om 16:30 uur.

Alle wedstrijd staan onder leiding van KNVB scheidsrechters. Naast de prijzen voor de drie beste teams in de poule, is er een prijs voor de beste doelman van het toernooi en een FairPlay prijs voor het team, dat zich op allerlei fronten laten zien wat FairPlay is.

Lees verder op de DUMPHUIS ONDER 13 pagina voor alle toernooi details. KLIK HIER