Beste voetbalvrienden,

Op zondag 26 augustus 2018 wordt voor de zevende maal het Fimax VIOD Toernooi gehouden. Vanaf 7.45 uur is de ontvangst van de teams JO8 en JO9. Het toernooi wordt om 8.15 uur geopend door Erno Hannink. Om 8.30 uur starten de eerste wedstrijden van de JO8 en JO9. Rond 17.30 uur eindigt het toernooi met de prijsuitreiking voor de JO10 en JO11 teams. In totaal komen er 32 clubs met 86 teams !!!

Vorig jaar konden wij op de hulp van een groot aantal vrijwilligers rekenen, ook dit jaar krijgen wij wederom deze hulp! Meer dan 65 vrijwilligers zijn deze dag voor onze club actief. Via deze weg willen wij iedereen op voorhand ontzettend bedanken voor hun bijdrage en inzet. Samen maken wij er onvergetelijke dag van voor spelers, supporters en iedereen die VIOD een warm hart toedraagt.

Naast het 2e verkooppunt ter hoogte van veld 2 en 3 komt een opblaasbaar Pannaveld van Sportservice Doetinchem. Op het veld naast de kantine komt een stand met de verkoop van voetbaltenues van P&E Sportswear en een mini-soccerballen stand, een springkussen en een snelheidsmeter van ATTACK. Naast het hoofdveld komt nog een springkussen van de RegioBank.

We hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en we zien elkaar zondag 26 augustus!

Met sportieve groet,

Chris Heikoop en Jissel Post