Beste voetballers, teambegeleiders en ouders,

De organisatie van het DUMPHUIS Jeugdvoetbaltoernooi 2018 heet iedereen op zaterdag 25 augustus van harte welkom op Sportpark Dichteren in Doetinchem.
Het doet ons veel plezier dat ook dit jaar weer 30 teams hebben ingeschreven. Wij zijn blij met de deelname van ieder team op ons toernooi.

De teams die actief zijn tijdens het ochtendprogramma worden verzocht zich tussen 8:30 en 09:30 uur te melden in de aankomsthal van ons clubhuis. Naast een kopje koffie of thee worden de begeleiders(sters) door de organisatie de laatste informatie aangereikt. Tevens wordt u doorverwezen naar de kleedkamers.
De teams die actief zijn tijdens het middagprogramma worden verzocht zich vanaf 13:00 uur tot uiterlijk 13:30 uur te melden. Onze mensen staan wederom achter een desk in de aankomsthal klaar om u de laatste informatie te overhandigen en door te verwijzen naar de kleedkamers. Ook voor deze begeleiding staat een heerlijk kopje koffie of thee klaar.

De organisatie zal er alles aan doen om u als gast, speler, begeleider en uiteraard supporter van een goed georganiseerd toernooi te laten genieten. Wat ons betreft zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prachtig en gezellig voetbaltoernooi. Wij wensen iedereen een prettig en sportief toernooi toe. Tot zaterdag 25 augustus !