Zondag 9 september is een belangrijke dag voor alle VIOD-leden, vrijwilligers en oud-leden/vrienden van VIOD. Op deze dag start om 11:00 uur de Reünie VIOD 90 Jaar en om 12:00 uur wordt de Jubileum Foto 90 JAAR VIOD gemaakt met alle leden, vrijwilligers en reünisten van VIOD. Uw aanwezigheid om bij het maken van de Jubileum-foto aanwezig te zijn is zeer gewenst.

Reünie VIOD 90 Jaar

De organisatie van de reünie ligt is de vertrouwde handen van August van Onna, die geassisteerd wordt door de commissie 90 JAAR VIOD. Aanmelden voor deze reünie kan men via een inschrijfformulier. De reünie begint om 11 uur, om 12 uur gaat men op de foto. Schrijf je in en bekijk de lijst van personen die zich hebben aangemeld. De reünie duurt op zondag 9 september tot 16 uur. Binnenkort ontvangen oud-leden een brief van deze commissie. Mocht u, door welke oorzaak dan ook, geen brief van ons binnen krijgen, dan kunt u zich hieronder altijd aanmelden. Ook u bent welkom.

Opgeven voor de Reünie:  KLIK HIER   Aanmeldlijst:  KLIK HIER

Jubileum Foto 90 JAAR VIOD

Erik Eijkelkamp, onze huisfotograaf, gaat deze Jubileumfoto maken. Speciaal voor hem wordt een steiger opgebouwd om zo iedereen tegelijkertijd op de foto vast te leggen. Deze unieke foto zal straks in groot formaat prijken in ons clubhuis. Iedereen die op deze foto staat kan deze foto GRATIS downloaden. U krijgt van de jubileumfotocommissie een bericht hierover, hoe dit in zijn werking gaat.

Tanja van der Kamp, Ingrid Eijkelkamp en John van der Kamp gaan Erik ondersteunen om alles in goede banen te leiden. De organisatie wil weten wie er komt, om zo een goede planning te maken voor de kleedruimtes (spelende leden gaan in wedstrijdtenue op de foto) en indeling van de foto. Van Tanja krijgen de teamleiders een email om zich op te geven. Ouders/verzorgers van onze (jeugd)leden zijn ook van harte welkom om het maken van de foto bij te wonen. Zij worden gevraagd om op een speciale plek te gaan staan, om zo buiten beeld te komen. De inloop is vanaf 11:30 uur, dan kan men zich omkleden. Om 12 uur wordt iedereen op het kunstgras verwacht voor het maken van de foto.

Deze foto komt ook te staan op de cover van het Voetbalplaatjes Fotoalbum 90 Jaar VIOD, die medio januari 2019 door PLUS Dichteren wordt uitgegeven.  Laat deze kans niet voorbij gaan om op deze bijzondere foto komen te staan.