Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Routebeschrijving

aanwijzing wegbord

Vanaf het centrum van Doetinchem
Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Volg in het centrum van Doetinchem de aanwijzingsborden richting ‘s-Heerenberg en Zeddam. Rijdt het centrum uit over de Europaweg. Na het passeren van de brug over de Oude IJssel volgt u de weg richting ‘s-Heerenberg en Zeddam. Nadat u de spoorwegovergang heeft gepasseerd, volgt na 150 meter een rotonde. Ga hier rechtdoor. Na 200 meter volgt weer een rotonde. Sla hier rechts af. Dit is de Sicco Mansholtweg. Na ongeveer 250 meter bevindt zich Sportpark Dichteren aan de rechter zijde. Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

 

bord bij binnenkomst

Vanaf de A12/A18
Vanaf Arnhem neemt u de A12 richting Oberhausen. Neem op de A12 de afslag Enschede/Doetinchem naar de A18. Op de A18 neemt u de afslag Doetinchem-Centrum. Na de afslag gaat u rechts af, volg borden centrum. Na het passeren van een kruispunt met stoplichten gaat u bij de eerst volgende rotonde links af, richting de wijk Dichteren. Dit is de Sicco Mansholtweg. Na ongeveer 250 meter bevindt zich Sportpark Dichteren aan de rechter zijde. Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

 

 

Op Sportpark Dichteren hangen sinds kort beveiligingscamera’s en er wordt bij wedstrijden gefotografeerd en gefilmd. Bezoekers van Sportpark Dichteren geven bij betreden van het sportpark automatisch toestemming hiervoor.