Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2018 voor teams Onder 13

Beste voetbalvrienden,

Ook dit jaar organiseert voetbalvereniging VIOD uit Doetinchem het jeugdtoernooi voor teams Onder 13. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi voor jeugdteams Onder 13 zal plaatsvinden op zaterdag 25 augustus 2018 bij vv VIOD op Sportpark Dichteren in Doetinchem.

Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi is een fantastische gelegenheid om met (nieuw samengestelde) Onder de 13 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2018-2019 en zeker voor de teams die voor het eerst op een heel veld spelen! Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi start op zaterdag 25 augustus om 10:00 uur het ochtend-programma voor de MO13 teams (2e en 3e klasse) en JO13 teams (3e en 4e klasse). De prijsuitreiking wordt verwacht voor het ochtend programma om 12:30 uur. Om 13:30 uur start het middag-programma voor JO13 teams (Hoofdklasse, 1e klasse en 2e klasse). De prijsuitreiking is om 16:00 uur.

Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Via het email adres dumphuisonder13@vv-viod.nl kunt u zich aanmelden. Vermeld daar graag de klasse per team bij. Onderaan deze inleiding vindt u ook een invullijst waarop u in kunt vullen met welke teams uw club wil gaan deelnemen.

Ons toernooi is een 1-daags toernooi en kenmerkt zich door het spelen van veel wedstrijden, met de gezellige sfeer die er heerst op ons sportpark waar wij garant staan voor een waar voetbalfeest met een extra doe activiteit voor alle teams.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen uw vereniging als deelnemer aan ons toernooi te mogen verwelkomen. Wij zien uw hopelijk positieve reactie met belangstelling tegemoet.

Met sportieve groeten,

Namens de organisatie van DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi 2017 bij vv VIOD in Doetinchem

Mariska Hartskeerl, toernooisecretaris : Organisatie DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi

Michael Stock, commissielid