Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2017 teams O13

DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2017 voor teams Onder 13

 

Beste voetbalvrienden,

Dit jaar organiseert voetbalvereniging VIOD uit Doetinchem voor het eerst ook een jeugdtoernooi voor teams Onder 13. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi voor jeugdteams Onder 13 zal plaatsvinden op zondag 20 augustus 2017 bij vv VIOD op Sportpark Dichteren in Doetinchem.

Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi is een fantastische gelegenheid om met (nieuw samengestelde) Onder de 13 teams te oefenen voor het voetbalseizoen 2017-2018 en zeker voor de teams die voor het eerst op een heel veld spelen! Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

Daar de inschrijving overweldigend is geweest hebben we besloten om een ochtend en een middagprogramma samen te stellen. Hierdoor zijn de wachttijden voor een volgende wedstrijd kleiner. Het DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi start met het ochtendprogramma op zondag 20 augustus om 10:00 uur en de prijsuitreiking hiervan wordt verwacht om 12:30 uur. Het middagprogramma start om 14:00 uur. Direct na de laatste wedstrijd om 17:00 uur volgt de prijsuitreiking.

Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Via het email adres dumphuisonder13@vv-viod.nl kunt u zich aanmelden. Vermeld daar graag de klasse per team bij. Onderaan deze inleiding vindt u ook een invullijst waarop u in kunt vullen met welke teams uw club wil gaan deelnemen.

Ons toernooi is een 1-daags toernooi en kenmerkt zich door het spelen van veel wedstrijden, met de gezellige sfeer die er heerst op ons sportpark waar wij garant staan voor een waar voetbalfeest met een extra doe activiteit voor alle teams.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen uw vereniging als deelnemer aan ons toernooi te mogen verwelkomen. Wij zien uw hopelijk positieve reactie met belangstelling tegemoet.

Met sportieve groeten,

Namens de organisatie van DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi 2017 bij vv VIOD in Doetinchem

 

Marino Kuper

John van der Kamp

Tanja van der Kamp

 

Aanmelden: Organisatie DUMPHUIS Doetinchem O13 Jeugdtoernooi

 

Hoofdsponsor:

 

Bezoek onze website

sponsor

Ook sponsor worden?

stuur een email : Email [klik hier]


Organisatie:

Marino Kuper
Email [klik hier]

John van der Kamp

06-46496755

Tanja van der Kamp
Email [klik hier]


DUMPHUIS Doetinchem Jeugdtoernooi 2017

wordt

mede mogelijk gemaakt door:

  • KNVB en clubscheidsrechters vv VIOD
  • Medewerkers Kantine vv VIOD
  • Vrijwilligers vv VIOD
  • Beheer Sportpark SESD

Foto terugblik:

KLIK HIER: editie 2017

Alle foto’s van het DUMPHUIS Jeugdtoernooi 2017: KLIK HIER

KLIK HIER: voor alle uitslagen en eindstanden in de poule.

De foto’s van de Prijsuitreiking : Ochtendprogramma KLIK HIER