Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Nieuws van Supportersvereniging

Terugblik 2016

Terugblik 2016:

Supportersvereniging VIOD kan terugkijken op een geslaagd 2016.

De clubscheidsrechters van VIOD, die zowel op de zaterdagen en op zondagen voor VIOD actief zijn, werden begin oktober verrast met een heerlijk ontbijt. Op deze zondagochtend lag ook voor iedereen een nieuw blauw met KNVB logo inloopjack klaar.

De traditionele Kerstbingo werd op donderdag 22 december gehouden en was wederom een groot succes. Nog nooit waren er zoveel Bingoboekjes verkocht. Velen waren naar de Kerstbingo gekomen om de hoofdprijs, een Playstation4 met game FIFA 17, weg te kapen voor zoon, dochter of voor zichzelf. Uiteindelijk ging VIOD 6 speler Philip Steverink met deze hoofdprijs er van door.

Een volle kantine die door de SV getrakteerd werden op heerlijke hapjes. Nils Vriezen deed de presentatie van het spelonderdeel “Pet je Op, Petje Af” bij de mannen, waar wederom Erik Pattijn als beste naar voren kwam en won 2 fustjes bier. Voor de aanwezige vrouwen was tijdens deze editie een aparte ronde met het spelonderdeel “Petje Op, Petje Af”, met vragen uit de Showbizz, Sport, Muziek en over Nederland. Uit de 25 deelneemsters was Sandra Komdeur de beste op dit gebied en won een luxe wijnpakket.

Dit jaar heeft de SV wederom een bedrag gereserveerd voor het jubileum van vv VIOD op 1 september 2019. Tijdens de ledenmiddag wordt hierover meer bekend gemaakt.

De eerst volgende activiteit van de SV is op zondag 8 januari 2017. Dan wordt het jaarlijkse Snerttoernooi gehouden voor alle seniorenteams. Op zondag 29 januari is de jaarlijkse LEDENMIDDAG, voorafgaande van de wedstrijd van VIOD tegen VVG `25. Deze dag begint met ’n buffet.
Ook lid worden? van de Supportersvereniging VIOD? Meld je vandaag nog aan KLIK HIER

SEIZOEN 2016 – 2017

Wat doet de Supportersvereniging van vv Viod?

Waarom stokt het nu even?

Waarom ook u mee kunt doen als vrijwilliger.

Wat gaat er binnenkort gebeuren?

 

Wat doet de Supportersvereniging van vv Viod?

 

De supportersvereniging Viod bestaat sinds 2001 en heeft als doelstelling het ondersteunen van initiatieven binnen Viod waar vv Viod zelf niet aan toe komt of waar vv Viod geen middelen voor heeft. Daarbij wordt altijd gekeken naar het totaal belang van vv Viod weliswaar met de nadruk op de toekomst en dat is onze jeugd.

Inmiddels heeft de supportersclub circa 130 leden en is het de doelstelling om door te groeien naar 150 leden. De financiële middelen van de supportersclub komen uit de contributies en opbrengsten uit activiteiten zoals de jaarlijkse Kerst- en Paas Bingo, het Viod 1 uitslagenspel en allerlei ander activiteiten.

Voorbeelden van aanschaffingen van de laatste paar jaar zijn: Bijdrage in de coachjassen voor de jeugdafdeling;

 • Aanschaf van 25 tenues voor de clubscheidsrechters van Viod;
 • Aanschaf van het nieuwe kantine meubilair;
 • De picknick banken op het buitenterras;
 • Aanschaf van mini doeltjes
 • Aanschaf van de nieuwe barkrukken en statafels in de kantine;
 • Het voorzien van 50 wedstrijdballen voor de allerjongste onder ons (Rabo Cup)\
 • 2 extra grote beeldschermen in de kantine;
 • Nieuw meubilair in bestuur- en commissiekamer;
 • Trainingsmateriaal voor de jeugd
 • Organiseren van de wedstrijd oud-VIOD tegen oud-De Graafschap op de Open Dag in 2013 (zie foto).
 • En natuurlijk de jaarlijkse bijeenkomsten met een koud en warm buffet rondom een wedstrijd van Viod 1
 • etc.

Mocht u nog geen lid zijn van de supportersvereniging en de doelstelling onderschrijven nodig ik u graag uit om toe te treden tot deze leuke club. De maandelijkse contributie is slechts € 5, = per maand. U kunt n mail sturen naar secretaris van de vereniging: johnbrands5@gmail.com

Waarom stokt het nu even?

De reden dat we momenteel minder van ons laten hebben horen ligt in het feit dat 2 belangrijke bestuursleden van de Supportersvereniging bij de jaarvergadering zijn afgetreden. Deze 2 bestuursleden Hans Conijn en John van der Kamp waren 2 belangrijke sterkhouders van de Supportersvereniging en missen we hun node. Gelukkig kunnen we nog wel bij gelegenheid een beroep op ze doen maar we zijn wel nog steeds op zoek naar vervangers.

 

Waarom ook u mee kunt doen als vrijwilliger.

Omdat u het kunt!

We hebben 2 vacatures die we graag vervuld zien worden.

Heel graag zouden we de vacatures ingevuld willen zien door (jonge)mensen die uiteindelijk het stokje volledig van het nog zittende bestuur willen overnemen.

Het huidige bestuur wil in principe aanblijven totdat de overdracht is gerealiseerd.

 

 • De eerste vacature is die van de secretaris.
  • De secretaris heeft o.a. als taken:
   • Van de korte vergadering ( 4 keer per jaar) en de jaarlijkse algemene ledenvergadering (waar maximaal 10 mensen komen) de actiepunten te noteren.
   • Ondersteunen van eventuele acties en activiteiten zoals de Bingo’s en het Snerttoernooi.
   • De incidentele correspondentie
   • Afstemming met bestuur, kantinebeheer en sportparkbeheer.

 

 • De tweede vacature is van algemeen bestuurslid
  • Dit bestuurslid houdt zich vooral bezig met:
   • Ledenwerving
   • Ondersteunen van eventuele acties en activiteiten zoals de Bingo’s en het Snerttoernooi.

 

Als u interesse heeft of nadere informatie wilt hebben kunt u zich wenden tot de voorzitter John Brands via johnbrands5@gmail.com

 

 

Wat gaat er binnenkort gebeuren?

 

 • Wij zijn als bestuur van de Supportersvereniging blij met de steun van de leden van de Supportersvereniging en willen dat waarderen.

Bij de thuiswedstrijd op zondag 4 december (Viod-Angerlo) bent u in de rust van de wedstrijd van harte uitgenodigd in de bestuurs- commissiekamer waar een gratis kopje koffie of thee voor u klaar staat.

Na die wedstrijd bent u eveneens van harte welkom daar voor enkele gratis drankjes en snacks.

Als u van deze uitnodiging gebruik maakt wilt u dat dan laten weten via: johnbrands5@gmail.com

 

 

 • Voor de eerste thuiswedstrijd na de winterstop en wel op zondag 29 januari 2017 (Viod-VVG) zal de jaarlijkse bijeenkomst met een warm en koud buffet voor de leden van de Supportersvereniging worden georganiseerd. U bent dan als lid, eventueel samen met uw partner, van harte welkom in de kantine op ons sportpark.

 

Programma 29 januari 2017:

12:15 uur: ontvangst leden met partners

12:30 uur: korte toespraak van voorzitter John Brands

12:40 uur: gebruik van koud/warm buffet

14:15 uur: naar tribune voor start wedstrijd VIOD – VVG

14:30 uur: aftrap van de wedstrijd

 

Graag willen wij weten of u komt. Ook graag een bericht indien u verhinderd bent.

Gaarne een bericht sturen per email naar: johnbrands5@gmail.com

 

Namens de supportersvereniging,

John Brands

Het bestuur van de supportersvereniging wordt gevormd door:

Voorzitter
John Brands

Secretaris
Vacature

Penningmeester
Johan Nieuwenhuis

Algemeen bestuurslid en ledenscout
Vacature

Adviseur
John van de Kamp

 

 

 


SEIZOEN 2015 – 2016

—————————————————————

Ledenmiddag 2015:

Op zondag 1 november a.s. wordt de jaarlijkse ledenmiddag gehouden voor alle leden van de Supportersvereniging VIOD. Vandaag anders maandag valt bij alle leden de uitnodiging op de deurmat. Daarin staan alle details voor die dag, met natuurlijk een heerlijk buffet.

sv kaart 2015 2016

De ledenpas voor GRATIS toegang van de thuiswedstrijden van VIOD 1 is wederom ingesloten. Achterop deze pas staan alle wedstrijden van VIOD 1 vermeld.

 

Jaarlijkse Ledenvergadering SV:

De jaarlijkse ledenvergadering van de Supportersvereniging VIOD wordt gehouden op donderdag 29 oktober a.s., aanvang 20:30 uur. Locatie: commissiekamer 2. Naast het behandelen van de notulen en financieel overzicht kunt u tijdens deze jaarvergadering uw ideeën overdragen aan het bestuur van de SV, die de Supportersvereniging tot uitvoer kan brengen. Tevens worden de nieuwe activiteiten doorgesproken. Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.

 

Nog geen lid?

Klik hier voor een aanmeldformulier en geef deze af aan onze ledenscout Hans Conijn of stuur deze naar het secretariaat van de SV: email adres SV

inschrijfformulier SV 2015-2016

aanmeldformulier sv

 

 

 

—————————————————————

SEIZOEN 2014 – 2015

—————————————————————

Op zondag 11 januari 2015 wordt bij VIOD het snerttoernooi gehouden.

De 14 onderstaande teams hebben zich hiervoor ingeschreven:

 •  VIOD 1
 • VIOD 2
 • VIOD 4
 • VIOD 5
 • VIOD 6
 • VIOD 7
 • VIOD 8
 • VIOD 10
 • VIOD 35+ 1
 • VIOD 35+ 3
 • VIOD A1
 • VIOD mix
 • VIOD onder de 23 (spelers uit viod 1)
 • VIOD 2 (TIEN) zaterdag

 

Voor de eindplaatsen 1 t/m 3 ligt voor het team een geldprijs te wachten. De 1e wedstrijden starten om 11 uur, de finale zal eindigen om 16:00 uur.

Team aanmelding met spelerslijst op 11 januari dient uiterlijk te geschieden voor 10:30 uur. Tevens dient er een inschrijfgeld van € 8,50 p.p. worden overhandigd aan de organisatie.

Alleen de personen die zijn aangemeld bij organisatie kunnen mee doen aan het toernooi. Zij ontvangen voor hun deelname een bon voor de SNERT, een bon voor BROODJE BAL en nog eens met 2 consumptiebonnen.

Prijsuitreiking, Verloting:

Vanaf 16 uur is er muziek in de kantine van VIOD. Omstreeks 17 uur de prijsuitreiking met verloting van mooie prijzen.

 

Laatste mogelijkheid: Als Team of individueel inschrijven

De ontbrekende seniorenteams kunnen nog tot uiterlijk 31 december hiervoor inschrijven.: Stuur een E-mail naar de ORGANISATIE
Ook kan men zich individueel inschrijven !!! Ook uiterlijk voor 31 december a.s.

 

LOTING poule indeling op zondag 4 januari vanaf 15:00 uur:

De loting van de poule indeling vindt plaats op zondag 4 januari vanaf 15:00 uur, tijdens de NIEUWJAARSRECEPTIE. De organisatie stelt het op prijs dat een team minimaal vertegenwoordigt is van 2 personen bij deze loting. U bent dan ook van harte uitgenodigd.

Er worden eerst de groepshoofden geloot. Deze teams maken gebruik van specifieke voordelen. Uitleg hierover voorafgaande van de loting.

Zodra de poule indeling bekend is, wordt het wedstrijdschema opgemaakt en aan de teamleiders overhandigd. De organisatie ontvangt graag van de teamleiders z.s.m. een bericht of zij  bij de loting op 4 januari aanwezig zullen zijn.

 

Namens de organisatie:

Hans Conijn en John van der Kamp

Supportersvereniging VIOD.

snert poster 2015

 

————————————————————————————————————————————————

Op donderdag 18 december wordt door de Supportersvereniging de jaarlijkse Kerstbingo georganiseerd. De KERSTBINGO is voor alle leden, trainers en vrijwilligers (met partners) vanaf 17 jaar en ouder.

Om die teams de gelegenheid te geven om vooraf te kunnen trainen begint de KERSTBINGO even na 21:00 uur.

 

Vanaf 20:30 uur zit de mensen van de Supportersvereniging klaar voor de verkoop van de BINGO boekjes. Even na 21:00 wordt gestart met de 1e Bingo ronde!

Natuurlijk zal de gewilde QUIZ …..“PETJE OP – PETJE AF “…  niet ontbreken. Alles staat o.l.v. de supportersvereniging VIOD.

 

ADVIES:

 • Neem een pen mee !
 • kom op tijd !
 • Neem uw partner mee !

Tot donderdag 18 december !

kerstbingo 2015

——————————————————————————————————————————————————————————-

Op maandag 3 november wordt voor de LEDEN van de SUPPORTERSVERENIGING VIOD de jaarlijkse LEDEN VERGADERING gehouden.

Deze vergadering begint om 20:30 uur.

 

Berichtgeving betreffende de gesponsorde bankjes langs het hoofdveld:

Op 21 september, tijdens het jaarlijks budget van de supportersvereniging, is aangegeven dat het maken van de bankjes bij de hoofdveld nog niet was gerealiseerd. We kunnen u nu melden dat de bankjes er inmiddels staan. Er moet weliswaar nog wat aan gebeuren maar de belangrijkste werkzaamheden zijn inmiddels verricht.

Tijdens de ledenvergadering van de supportersvereniging zullen we hier desgewenst verder op terug komen.

 

De agenda Leden Vergadering SV maandag 3 november:

 1.  Opening van de vergadering door voorzitter John Brands
 2. Ingekomen stukken voorgelezen door secretaris John van der Kamp
 3. Notulen Leden vergadering van 2013
 4. Berichtgeving door voorzitter John Brands
 5. Verslag van de penningmeester Johan Nieuwenhuis
 6. Verslag van de kascommissie
 7. Vaststellen van de activiteiten SV seizoen 2014-2015
 8. Rondvraag
 9. Sluiting

 

Deze Leden vergadering van de SV wordt gehouden in commissiekamer 2 bij VIOD en begint exact om 20:30 uur. Het bestuur van de SV ontvangt van de leden graag een bericht indien men wel of niet aanwezig kan zijn deze avond. Gaarne per e-mail: supporterviod@upcmail.nl

 

graag tot maandag 3 november,

 

Namens het bestuur en commissieleden van de Supportersvereniging VIOD,

 

John Brands, voorzitter

John van der Kamp, secretaris

Johan Nieuwenhuis, penningmeester

Frank Heck, commissielid algemene zaken

Hans Conijn, commissielid en leden scout

Marinus Floors, commissielid

Rob ten Tije, commissielid

supportervereniging

agenda 3 nov

 

—————————————————————————————————————————————————————–

ZONDAG 21 september 2014:
Ledenmiddag, voor leden met partner van de SV.
aanvang 12:15 uur
ledenmiddag sv

 

—————————————————————

SEIZOEN 2013 – 2014

—————————————————————

 

ZONDAG 12 januari 2014:
SNERTTOERNOOI, voor alle teams/leden vanaf 17 jaar.
aanvang 11:00 uur
poster snert

 

—————————————————————————————-

De Supportersvereniging organiseert:

DONDERDAG 19 december 2013:
KERSTBINGO, voor alle leden en vrijwilligers (met partner) van vv VIOD.
aanvang 21:00 uur
kerstbingo

—————————————————————-