Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Broekhuis Auto’s

Over Broekhuis

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: meer dan auto’s…! Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 800 medewerkers.

– http://www.broekhuisgroep.nl/over-broekhuis

Missie

Broekhuis is authentiek en transparant en staat voor een duurzame relatie.

Onze medewerkers hebben één doel voor ogen: enthousiaste klanten.

Met die belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven,

zodat u – onze klant – onbezorgd mobiel blijft.

Wij zijn Broekhuis. Méér dan auto’s.

– http://www.broekhuisgroep.nl/over-broekhuis

Broekhuis fleet sales

Broekhuis Business Services (BBS) is binnen Broekhuis hét professionele aanspreekpunt voor de zakelijke markt!

BBS richt zich op bedrijven met grotere wagenparken en fungeert als intermediair tussen de zakelijke markt en nagenoeg alle activiteiten die binnen Broekhuis worden aangeboden.

De rol van BBS, als centraal aanspreekpunt, heeft als voordeel voor de klant dat de producten en diensten op zeer effectieve wijze worden aangeboden. Meer informatie? 

– http://www.broekhuisgroep.nl/fleet-sales