Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

DIZZ

Ken jij Dizz BV al?

Soms krijg ik op verjaardagen wel eens de vraag: “Zeg Robert, wat doe jij nou eigenlijk?” Meteen krijgen ze dan een heel verhaal over de Slatwall systemen. Hoe eenvoudig, goedkoop en geweldig ze wel niet zijn. Meestal vertel ik dan waar ze onze producten kunnen vinden. Dit kunnen telecomshops, fietsenzaken, sportzaken of zelfs bouwmarkten zijn.

Waarschijnlijk loop jij ook wel eens één van deze winkels binnen. De kans is dan ook groot dat jij dan een Slatwall systeem tegenkomt, maar de meeste mensen letten op de producten en niet op het systeem zelf. De Slatwall is een bepaald soort presentatie systeem dat eenvoudig aan de wand kan worden gemonteerd. Wij van Dizz BV. verkopen ze officieel al sinds 2006.

Presentatiesystemen voor winkels, showrooms en beursstands

De Slatwall systemen zijn gemaakt van MDF en verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. In het paneel zitten een aantal gleuven waarin speciale Slatwall accessoires opgehangen kunnen worden. Hierbij kan je denken aan haken, maar ook speciale beugels om velgen of helmen te presenteren. Onze Slatwall presentatie systemen produceren wij niet zelf. Wél hebben wij gekozen voor een uitstekende Europese kwaliteit en beschikken wij over een grote voorraad. Hierdoor kunnen wij in tegenstelling tot andere bedrijven, de systemen erg snel leveren. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Zwitserland of zelfs Suriname.

Een dag bij Dizz bv. is nooit hetzelfde!

Dizz bv. zorgt ervoor dat de producten goed en stevig worden verpakt, op de juiste tijd worden afgeleverd en ook staan wij klaar om klanten telefonisch of persoonlijk te adviseren. Geen overbodige luxe, maar afspraak is afspraak. Een goed product voor een eerlijke prijs!