Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Facilityshop

Welkom bij facilityshop.nl, het nieuwe bestelplatform voor kantoorartikelen, disposable artikelen, industriële verpakkingen, relatiegeschenken en nog veel meer. Al uw favoriete artikelen kunt u voordelig, eenvoudig en betrouwbaar in één keer online bestellen. Voor particuliere en zakelijke klanten, of u nu werkzaam bent in het MKB, het onderwijs of bij de overheid. Ontdek ons ruime aanbod van 20.000 artikelen. Snelle verzending en geen bezorgkosten vanaf 75,00 euro.

Wij doen ons uiterste best het inkopen van uw kantoorbenodigdheden, printersupplies, kopieerpapier, koffiebekers, schoonmaakartikelen, etc. zo gemakkelijk mogelijk te maken. Facilityshop.nl werkt samen met twee fabrikanten / importeurs, waardoor we u zo’n 20.000 producten kunnen aanbieden! U kunt al uw veelgebruikte artikelen in één keer bij ons bestelplatform online bestellen. Op deze manier gaat u efficiënt met u tijd om, hebt u overzicht op wat en hoeveel u inkoopt, ziet u in een oogopslag wat uw kosten zijn, en is het verwerken van veel verschillende facturen niet meer nodig. De producten worden op het door u gewenste thuis-/werkadres bezorgd, terwijl u uw aandacht aan uw kernactiviteiten kunt geven. Nabestellen? Dit gaat snel en simpel via facilityshop.nl.

SCHERP GEPRIJSD

Door een intensieve samenwerking met onze fabrikanten/importeurs houdt facilityshop.nl zelf geen voorraad, maar maken we gebruik van de logistiek van onze samenwerkingspartners, zodat de goederen niet overbodig worden getransporteerd. Wij zullen niet investeren in opslagruimte en handling, maar houden de supply chain zo kort mogelijk met minimale overheadkosten! Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden voor een enorm breed assortiment aan producten die u in uw bedrijf gebruikt. Tegelijk zetten we ons in uw artikelen binnen 24 uur en zo veel mogelijk in één levering bij u te bezorgen.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Facilityshop.nl houdt rekening met de effecten die onze manier van werken heeft op mensen, milieu en de maatschappij, met andere woorden wij hebben oog voor verantwoord en duurzaam ondernemen. Onze keuze voor praktische logistieke oplossingen past hierin. Deze keuze heeft ook een positief effect op het milieu!

BESTELSYSTEEM VAN U EN DOOR U!

Wij ontwikkelen onze website graag samen met u, zodat we het gemak voor u verder kunnen vergroten en onze service nauwkeurig kunnen inzetten! Facilityshop is dus een interactief platform, waarbij wij open staan voor verdere aanvullingen op onze site. Een bestelsysteem van en voor u!

CONTACT

Facilityshop.nl beantwoordt graag uw vragen. We staan klaar om u snel en adequaat te begeleiden. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon en post.

FACILITYSHOP VOF
Hertenkamp 5
3892 WV Zeewolde

T +31(0)36 – 5223869

Bezoek onze website