Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

FIMAX Groep

Welkom bij Fimax Administratie & Advies, Wij zijn een veelzijdig administratie- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Doetinchem, Nijkerk en Amsterdam. Onze activiteiten bestaan uit een breed georiënteerde dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en aan particulieren. Kijk eens rond op onze website en laat u verrassen over onze veelzijdigheid. Voor u hebben wij alles in huis om u finaniceel te ondersteunen en te begeleiden op welk gebied dan ook. Want naast onze administratieve diensten kunt u zich ook via ons laten verzekeren tegen bijna alle risico’s die u in het dagelijks leven en bij het ondernemen tegenkomt. Samen met de Regiobank als onze partner hebben we zelfs één van de Nederlandse banken aan onze zijde staan zodat ook voor u bankieren bij ons mogelijk is.

Fimax Assurantiën staat voor: maximale financiële dienstverlening met een persoonlijke touch! Wij adviseren en bemiddelen voor zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt. Van verzekeringen en hypotheken tot  aan consumptieve kredieten en bedrijfsmatige financieringen. Echt maximaal dus!

 

Onze dienstverlening is gebaseerd op een flinke dosis kennis en ervaring, hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren. Tevens hebben wij een compacte bedrijfsstructuur, waardoor u zich bij ons nooit een “nummer” zult voelen. Het inspelen op al uw financiële behoeften wordt vereenvoudigd, doordat wij nauw samenwerken met onze collega’s van Fimax Administratie en Advies. Wij zijn volledig onafhankelijk, dat betekent dat wij samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor is het mogelijk de beste oplossingen te kunnen bieden die perfect bij uw wensen en persoonlijke situatie passen.

 

Tevens zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank, zodat u ook met uw bankzaken bij ons terrecht kunt. “alles onder één dak” is wel zo makkelijk toch?

 

De FimaxGroep is maximale financiële dienstverlening!

Bezoek onze website