Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

GUV Tomesen Uitvaartverzorging

GUV Tomesen Uitvaartverzorging staat voor:

 • Uitvaartzorg zonder winstoogmerk
  De mensen achter GUV Tomesen staan nabestaanden dag en nacht met raad en daad terzijde. De werkwijze van GUV Tomesen verschilt daarom sinds kort sterk van andere (landelijke) organisaties. Alle GUV organisaties hebben namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten.
 • Persoonlijk, betrokken en dichtbij
  Dat omschrijft het beste onze filosofie. Wij werken met persoonlijk contact. Ook ’s nachts krijgt u bij een melding van overlijden een uitvaartverzorger aan de telefoon. De betrokkenheid van onze medewerkers is als een warme deken in een koude periode.En alle medewerkers zijn regionaal woonachtig. Uit Doetinchem / Dichteren, Ulft en Zelhem afkomstige medewerkers kennen de gewoontes en gebruiken als geen ander.
 • Het voelt direct vertrouwd!
  En dat is bij het begeleiden van nabestaanden erg belangrijk. Wij ondersteunen de familie bij het aller moeilijkste in een mensenleven. Het afscheid nemen van een dierbare. Moeilijk, maar ook erg dankbaar werk.
 • Dankbare nabestaanden, dat is onze beloning
  Onze zorg wordt erg positief ervaren door de nabestaanden voor wie wij uitvaarten mogen verzorgen. Dat is onze ultieme beloning. Daar doen wij het voor!

GUV Tomesen Team_logo