Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Imetaal Staalbouw

Imetaal beschikt over ruim 40 jaar ervaring, een gedegen financiële basis en hart voor het vak. Wat u dat oplevert? De zekerheid van betaalbare custom made staalconstructies, desgewenst voorafgegaan door uitvoerig technisch en bouwkundig advies. Daarvoor werken we met eigen tekenaars en ingenieurs en een gekwalificeerd productieteam.

U kunt er zeker van zijn, met ons de realisatie van uw speciale bouwontwerp een bevoegde en vakbekwame partner naast u te hebben.

Profiel
Wij zijn als ondernemer al meer dan 40 jaar actief in de staalbouw. Door deze jarenlange ervaring hebben wij de mogelijkheden om u bij de ontwikkeling van een door u voorgenomen bouw, advies op maat te geven. Ingenieurs, tekenaars, gekwalificeerde lassers, bankwerkers en monteurs vormen de technische ruggengraat van onze onderneming. Zij garanderen u een probleemloze afwikkeling van uw project.

Wij bezitten als vakkundige onderneming het certificaat Bescheinigung Klasse E voor het lassen volgens DIN 18800 deel 7. Dit certificaat hebben wij uitgebreid met DIN 4132, welke betrekking heeft op de draagconstructies van kraanbanen. Daarnaast bezitten wij momenteel als enige onderneming in Nederland een uibreiding van het certificaat voor het lasproces 783, zijnde certificaat voor het schieten van kopdeuvels. Wij zijn niet alleen bevoegd in het oplossen van standaard opdrachten, ook bijzondere constructies worden individueel naar de wensen van onze klanten geproduceerd.

Imetaal Staalbouw produceert voornamelijk staalconstructies voor industriehallen en trappen, maar ook voor showrooms. Het afzetgebied is Nederland, Duitsland en Engeland. Vooral in Engeland, waar we sinds 2005 actief zijn, ligt een grote afzetmarkt. Ook worden de eerste contacten voor opdrachten in Spanje gelegd. Door de keuze voor een breder afzetgebied wordt getracht meer stabiliteit voor de productiebezetting te verkrijgen.

Bezoek onze website