Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Rabobank Graafschap-Midden

Rabobank Graafschap-Midden is een coöperatieve bank: van, voor en door mensen. Mede dankzij onze leden staan we middenin de maatschappij. Met een warm hart voor de belangen van ondernemers, particulieren, agrariërs, jongeren en goede doelen, komen we gezamenlijk tot oplossingen die passen. Een bank dus waar we de krachten bundelen, want samen zijn we sterker.

 

Zakelijk vermogen naar privé

Uw woning, uw beleggingen: u kunt als ondernemer privé veel voordeel halen uit uw zakelijk vermogen. Wij zetten de voordelen voor u op een rij. Mis ze niet.

Bedrijfsoverdracht

Een bedrijf overnemen of overdragen?

Iedere overdracht of overname van een bedrijf is een ingewikkeld en vaak langdurig proces. Daarom is het belangrijk om op tijd te beginnen.

Financiële APK

Periodieke update van uw bankzaken

Zijn uw financiën zakelijk en privé goed geregeld? Tijdens Uw Financiële APK kijken we hoe u als ondernemer privé meer voordeel uit uw zaak kunt halen.

Vrouw

Uw pensioen

Heeft u nog niets geregeld voor later? Stel het niet langer meer uit. Zorg dat u ook straks van uw vrijheid kunt genieten door uw inkomen voor later zeker te stellen.

Wonen voor DGA's

Wonen voor DGA’s

Gebruik de financiële ruimte uit uw onderneming voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. Wist u al dat dit kon?

Bezoek onze website