Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Tomesen Pluimveehouderij

Het pluimveebedrijf van de Familie Tomesen is gevestigd aan de Kilderseweg 41 te Dichteren (Doetinchem). Het bedrijf is in de afgelopen 4 generaties veranderd van een gemengd bedrijf met Koeien, Varkens en Kippen tot een modern Legpluimveebedrijf. De kippen die op het bedrijf worden gehouden leggen dagelijks kakelverse scharreleieren welke in de meeste Nederlandse supermarkten te koop zijn. De kippen kunnen in de ruime stallen gedurende de gehele dag eten, drinken en chillen, iedere kip bepaald haar eigen dagindeling.

Naast de dagelijkse werkzaamheden in de stallen worden op het bedrijf groepen ontvangen voor rondleidingen, dit uitsluitend op afspraak. De rondleidingen kunnen voor iedere groep in overleg worden samengesteld.

Ook wordt een groeiend gedeelte van de dagverse eieren op het bedrijf verkocht in een heuse eierautomaat, geld inwerpen, eieren kiezen en weer gaan. Op deze manier kunnen consumenten dagelijks verse eieren kopen!

Daarnaast hebben we een bijenstal op ons bedrijf, de verschillende soorten honing die de bijen verzamelen worden ook in de automaat verkocht.
Kom gerust met eigen ogen een keer kijken naar hoe kippen op ons bedrijf worden gehouden en proeven van onze heerlijke eieren en honing.

Roy en Maud Tomesen

tomesen