Tijd tot 90 jarig bestaan!

Dagen:
Uren:
Minuten:
Seconden:

Winkelman Installateurs

U wilt een betrouwbaar advies, een deskundige installatie en een snelle service. Winkelman is de professionele totaalinstallateur waar u van op aan kunt. Van aardgasleidingen tot aan zonnepanelen staan wij voor u klaar. Ook voor SBS6 is de deskundigheid van Winkelman Installateurs niet onopgemerkt gebleven. Op 19 mei 2013 is Winkelman Installateurs te gast geweest bij het programma “Lekker Leuk Leven”.

Uw partner voor warmte en comfort in uw huis. Wij verdiepen ons in uw wensen en in de mogelijkheden van uw huis, van het riool tot aan het dak. Voor al het installatiewerk leveren wij professioneel vakmanschap om uw leven te veraangenamen. Ook voor oplossingen op het gebied van duurzaamheid geven wij u graag advies.

Aanleg, onderhoud, renovatie en reparatie. Op alle facetten van installatietechniek staat Winkelman voor u klaar. U krijgt het totaalpakket aan diensten én service. Heeft u een storing die van invloed is op het primaire proces? Door de korte communicatielijnen heeft u direct contact, schakelen wij snel, en verhelpen wij uw probleem vaak nog dezelfde dag. Daarnaast kunnen wij u advies geven op het gebied van duurzaamheid.

Bezoek onze website